rss

Kia cee'd, prima imagine cu noua generatie

  1. 11/01/2012
  2. Categoria: Kia
  3. Tags: cee'd, Kia
    Vezi toate fotografiile (1)

    Kia a publicat prima imagine cu a doua generatie Cee'd. Masina impresioneaza printr-un design agresiv, diferit fata de modelul anterior.

    Desi nu au fost publicate informatii oficiale, coreenii de la Kia au facut publica prima imagine cu viitorul Cee'd. Debutul oficial va avea loc la Salonul Auto de la Geneva (8-18 martie). Notabile sunt modificarile estetice, cu ajutorul carora constructorul auto a "creat" un model mai dinamic si mai atractiv.

    Hatchback-ul dezvoltat integral in Europa beneficiaza de o grila frontala caracteristica marcii, denumita Tiger Nose, si de noi blocuri optice. Autoturismul utilizeaza aceeasi platforma tehnica ca si Hyundai i30 (care masoara 4,30 metri in lungime).

    In ceea ce priveste gama de motorizari nu au fost publicate informatii, insa ne putem astepta la o oferta compusa din unitati pe benzina de 1.6 si 2.0 litri si propulsoare diesel de 1.7 si 2.0 litri.

    Dupa lansarea oficiala de la Geneva, noua generatie Kia Cee'd va ajunge in showroomurile europene in al doilea trimestru din 2012.

    Vizualizari: 1628