rss

Jeep la NAIAS 2010: doua echipari noi pentru Wrangler

  1. 09/01/2010
  2. Categoria: Jeep
  3. Tags: Islander, Jeep, Mountain, Salonul auto de la detroit, Wrangler
    Vezi toate fotografiile (5)

    Anul acesta, Salonul Auto de la Detroit se anunta ceva mai reusit decat cel de anul trecut, despre care nu putini au afirmat ca a fost cel mai slab din istoria recenta.

    Deocamdata, marile secrete sunt bine pastrate, marcile participante multumindu-se sa elibereze, cand in cand, comunicate (aparent) lipsite de importanta. Jeep, pe de alta parte, anunta doua noutati pe care fanii lui Wrangler le-ar putea gasi interesante...

    Este vorba despre doua noi echipari dedicate legendarului model 4x4, pe care viitorii clienti le vor putea comanda indiferent daca il vor alege pe Wrangler sau pe fratele sau cu patru usi, Wrangler Unlimited.

    Prima dintre ele, numita Islander, include un set de roti cu jante de 17 inch si anvelope de 32 de inch, o vopsea albastra botezata Surf Blue Pearl Coat, cusaturi si insert-uri in aceeasi culoare, volan imbracat in piele, o serie de motive grafice imprimate pe caroserie si un simpatic logo “Tiki Bob”, aplicat atat la exterior, cat si pe scaune. Cei care nu-si doresc mai sus numitul albastru pot opta pentru una dintre cele trei culori alternative – Stone White, Bright Silver sau Black Crystal – insa pretul pachetului va ramane acelasi: 1.120 de $.

    Cealalta echipare, denumita “Mountain”, este identica cu prima doar in ceea ce priveste rotile; in rest, avem de-a face cu o vopsea glossy aplicata pe jante, calandru si bara de protectie fata, cu un set de praguri tubulare, cu o pereche de aparatori pentru lampile stop si cu un nou capac pentru rezervorul de combustibil.

    In cei 1.700 de $ ceruti pe acest kit mai sunt incluse si abtibild-urile cu logo-ul “Mountain” aplicate atat la exterior, cat si la interior, iar cei nemultumiti de nuanta “Rescue Green Metallic” aleasa de Jeep se pot orienta fie catre cea numita “Black Crystal”, fie catre cea botezata Deep Water Blue.

    Vizualizari: 2048