rss

Au aparut primele imagini oficiale. Fa cunostinta cu noua generatie Jeep Wrangler

  1. 01/11/2017
  2. Categoria: Jeep
  3. Tags: jeep wrangler, noua generatie jeep wrangler, noua generatie wrangler, noul jeep wrangler, noul wrangler
    Vezi toate fotografiile (3)

    Americanii de la Jeep vor lansa noua generatie Wrangler pe 29 noiembrie cu ocazia Salonului Auto de la Los Angeles, insa pana atunci putem observa ce noutati va aduce aceasta din primele imagini oficiale publicate de curand.

    Deloc surprinzator, echipa de creatie a ales sa pastreze reteta traditionala, pe care insa a condimentat-o cu cateva elemente moderne de design. In plus, noul Wrangler va oferi mai mult spatiu pentru sofer si pasageri, dar si mai multa tehnologie si sisteme de asistenta de ultima generatie.

    Gama concreta de motorizari ramane in continuare necunoscuta. Oficial, aceasta va fi compusa din "motoare eficiente avansate", insa neoficial unele voci sustin ca ar fi vorba de doua unitat pe benzina, de 2.0 litri cu patru cilindri si un V6 de 3,6 litri, si de un agregat turbo diesel V6 de 3.0 litri.

    Tractiunea integrala va fi oferita inca din standard, iar clientii vor putea opta pentru o transmisie automata cu opt rapoarte.

    Asa cum spuneam la inceputul acestui articol, brand-ul american de sub umbrela gigantului FCA va lansa oficial noul Wrangler la finalul acestei luni. Tot atunci vom admira mai multe imagini, dar vom si afla toate informatiile oficiale.

    Vizualizari: 1748