rss

De vanzare: Jeep Grand Wagoneer limo

  1. 05/10/2009
  2. Categoria: Jeep
  3. Tags: Grand Wagoneer, Jeep, stretch limo, SUV, V8
    Vezi toate fotografiile (6)

    Chiar daca nu e o oferta de pe eBay, acest Jeep Grand Wagoneer merita atentia noastra, cel putin din doua motive. Poate fi un exponat excelent intr-un muzeu al SUV-urilor sau le poate arata celor de la Hummer cum se face un stretch-limo frumos.

    In ciuda panourilor din lemn fals, originalul a lasat o impresie foarte buna cand a fost lansat in anii ’70. Sarmul sau nu s-a pierdut de-a lungul timpului, fiind clasic si capabil in acelasi timp.

    Potrivit vanzatorului, modelul in cauza e din 1987, dotat cu motorul V8 de 5,9 litri, transmisie automata si tractiune integrala. Aceasta din urma e in plus, caci ampatamentul urias elimina din start orice fel de ambitii off-road.

    Sunt binevenite, in schimb, dotari ca aerul conditionat, disponibil si in spate, geamul despartitor, bar-ul, televizorul, sistemul audio puternic sau trapa imensa, datorita carora Grand Wagoneer limo nu se face de ras nici in ziua de azi.
    Si, semn ca americanii nu-s chiar inconstienti, sa remarcam franele cu discuri de pe toate puntile, intr-o era cand tamburii erau inca la putere peste Ocean.

    Limuzina are doar 43.000 de mile si, pe baza pozelor, pare intr-o stare excelenta. Pretul de 24.900 USD nu-i tocmai mic, dar suntem sigur ca se poate negocia...

    Vizualizari: 4237