rss

Noul Jeep Grand Cherokee surprins in Detroit "in carne si oase"

  1. 16/11/2009
  2. Categoria: Jeep
  3. Tags: Grand Cherokee, Jeep, Jeep Grand Cherokee, SUV
    Vezi toate fotografiile (4)

    Multi dintre fanii marcii Jeep se vor bucura cand vor vedea aceste poze, primele care infatiseaza viitoarea generatie Grand Cherokee "in carne si oase". Asteptat in cursul anului viitor, noul model a fost surprins complet necamuflat in fata unui dealer din Detroit (Michigan).

    Compania americana intentioneaza sa atace cu noul Grand Cherokee modelele europene consacrate, in special cele germane de la Volkswagen, Audi si BMW. Pentru asta, modelul a fost "europenizat" cu o noua parte frontala si cu alte detalii imprumutate de la Mercedes-Benz ML, in timp ce aspectul general al masinii, mai dur si mai agresiv in comparatie cu actualul model, aminteste de BMW X5, in special la partea posterioara.

    Interiorul noii generatii a SUV-ului american este complet schimbat si beneficiaza de noi scaune, o consola centrala revizuita, un instrumentar de bord modificat, materiale si finisaje superioare din punct de vedere calitativ comparativ cu actuala generatie. La capitolul tehnologie, modelul se va putea compara acum cu vehicule similare produse de Lexus, Porsche si Land Rover.

    Sub capota, noul Grand Cherokee va primi un nou motor V6 de 3,6 litri si 280 CP, in timp ce propulsorul V8 HEMI de 5,7 litri si 360 CP va face si el parte din gama.

    Viitoarea generaite Jeep Grand Cherokee ar putea fi prezentata in ianuarie 2010, la Salonul Auto de la Detroit. Vanzarile pe piata nord-americana vor debuta in primul trimestru al anului viitor, in timp ce in Europa va ajunge spre sfarsitul lui 2010 sau cel mai tarziu la inceputul lui 2011. Prima piata de pe Batranul Continent pe care va fi disponibil SUV-ul american va fi cea din Marea Britanie.

    Vizualizari: 1631
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »