rss

Jeep Grand Cherokee de la Startech

  1. 30/09/2009
  2. Categoria: Jeep
  3. Tags: Brabus, Chrysler, Grand Cherokee, Jeep, StarTech
    Vezi toate fotografiile (3)

    Actuala nava-amiral a gamei Jeep isi traieste ultimele clipe de activitate, noul model – deja prezentat in primavara la New York – urmand a-i lua locul la inceputul anului viitor.

    Cu toate acestea, divizia lui Brabus specializata in produse Chrysler, Startech, continua sa ofere linii de accesorizare pentru actualul SUV, ultima dintre ele transformandu-l intr-un “pimp-mobil” demn de videoclipurile lui 50 Cent.

    OK, probabil ca acel alb tipator ales de nemti pentru vopsirea masinii de prezentare contribuie mult la aceasta impresie, insa nu este mai putin adevarat ca masivul spoiler frontal (ce integreaza lampi de ceata cu tehnologie LED), pragurile laterale reliefate, kit-ul de suspensie (ce a redus garda la sol cu 30 mm) si jantele Monostar de 22 de inch magnetizeaza atentia din jur indiferent de culoarea exteriorului. 

    Important este faptul ca Startech are un raspuns convingator si pentru cei interesati de spectacolul din “culise”: suprafata de tabla din fata parbrizului ascunde un diesel de trei litri care, gratie unui kit SD6, produce 262 CP si 580 Nm – cu 44 CP si 70 Nm mai mult decat pe modelul de serie.

    Vizualizari: 1850