rss

Jaguar XF, numai 4 stele la testele Euro NCAP

 1. 29/11/2010
 2. Categoria: Jaguar
 3. Tags: euro ncap,, jaguar xf,, Siguranta
  Vezi toate fotografiile (1)

  Modelul Jaguar XF nu s-a descurcat prea bine in noua serie de teste de impact efectuate de Euro NCAP si a primit doar un rating de patru stele.

   

  Din cele 14 autoturisme care au fost testate, 10 au luat o nota de top. Euro NCAP a spus ca modelul XF nu satisface asteptarile atunci cand vine vorba de siguranta adultilor si a copiilor. Organizatia a declarat ca ocupantii au fost expusi la risc din cauza structurilor din tabloul de bord.

   

  Riscul de ranire al celor care stateau in pozitii diferite si protecţia genunchilor / femurului / regiunii pelviene au fost evaluate ca fiind marginale. Puncte minus au fost obtinute si din cauza faptului ca centura de siguranta care proteja manechinul de 18 luni a avut etichete de instruire si de avertizare care nu au fost atasate permanent.

   

  Jaguar a spus ca respecta concluziile Euro NCAP. Ce fac proprietarii modelului de lux atunci cand nu reusesc sa indeplineasca toate criteriile la testele de impact este sa-si revizuiasca design-ul, sa rezolve problemele si sa incerce din nou.

  Vizualizari: 2045
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Toate anunturile »