rss

Muzeul Jaguar a fost redeschis

  1. 20/07/2009
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: colectie, Jaguar, Muzeu
    Vezi toate fotografiile (1)

    Fondat in 1983 in scopuri educationale, muzeul Jaguar Daimler Heritage Trust a fost restructurat si redenumit. Nou-nascutul Jaguar Heritage a fost relansat si, inca o data, si-a deschis portile pentru public, caruia ii va fi data din nou sansa de a vedea cele peste 100 de vehicule din colectia Jaguar. Muzeul este amplasat langa uzina Browns Lane, in Coventry, Marea Britanie.

    Strucutura muzeului Jaguar Heritage a fost reproiectata in asa fel incat vizitatorii sa inteleaga mai bine istoria brand-ului in cadrul curselor si sa admire exponatele colectiei Jaguar.

    "Este important sa mentinem legatura cu  patrimoniul nostru", a spus Mike O'Driscoll, presedintele comisiei de incredere si directorul general al Jaguar Cars.

    Dar muzeul nu este dedicat exclusiv masinilor. O sculptura in bronz a lui Dame Elizabeth Frink, tablouri de Peter Blake si Roy Nockolds, trofee din anii 1950 si 1980 sunt, de asemenea, expuse.

    "Vehiculele din celebra colectie sunt vazute la evenimentele istorice din intreaga lume si de regula dubleaza lansarea noilor concepte.  Dorim ca aceste vehicule sa fie vazute chiar la mai multe evenimente in Europa si in America ", a anuntat fondatorul  Peter Mitchell.

    Vizualizari: 1838