rss

Mitsuoka isi aduce la Tokyo Jaguarul japonez: Viewt facelift

  1. 15/10/2009
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar, Mitsuoka, Nissan micra, Viewt facelift
    Vezi toate fotografiile (4)

    Japonezii de la Mitsuoka au anuntat ca vor prezenta la Salonul Auto de la Tokyo modelul Viewt facelift. Acesta este succesorul asa-zisului sedan retro care a debutat in 1993. Avand la baza un Nissan Micra, insa cu clari trimiteri catre lookul inconfundabil al Jaguarului Mark 2, noul Mitsuoka  Viewt a fost adaptat la noile norme de siguranta din Japonia.

    Japonia este una din principalele piete pentru Viewt facelift, desi versiunea precedenta este comercializata chiar si in Marea Britanie.

    Noul model este propulsat de motoare mici, tocmai potrivite pentru utilizarea masinii in oras. Capota gazduieste trei unitati: 1.2-litri cu 90 CP, 1,4 litri cu 97 CP si 1,5 litri cu 109 CP. Jaguarul japonez va fi disponibil in doua niveluri de echipare, ST si LX, si ofera posibiliatatea alegerii intre o cutie de viteze automata cu patru trepte, una cu cinci rapoarte, manuala si un gearbox CVT.

    Mitsuoka Viewt facelift vine cu tractiune pe puntea fata, insa versiunea de 1,4 litri 4AT este disponibila ci cu tractiune integrala.

    Vizualizari: 1863