rss

Jaguar se intoarce la Le Mans

  1. 05/02/2010
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar, Laguna Seca, Le mans, Rocketsports Racing, xkr GT2
    Vezi toate fotografiile (5)

    2010 este anul in care Jaguar sarbatoreste 75 de ani de implicare in lumea sporturilor cu motor, perioada in care si-a trecut in cont nu mai putin de sapte victorii in cea mai prestigioasa dintre competitiile de anduranta: Le Mans.

    Ultima data cand lumea a putut vedea un Jaguar trecand primul linia de sosire in celebra cursa de 24 de ore se intampla exact acum doua decenii, isprava pe care... britanicii spera sa o repete in iunie, cand vor participa la Le Mans in clasa GT2.

    Echipa constructorului din Coventry va inscrie pe lista de start doua prototipuri XKR, ambele masini fiind construite de catre specialistii de la Rocketsports Racing (RSR). Cei doi bolizi au primit “botezul focului” inca de anul trecut, cand au participat in ultima etapa a American Le Mans Series (ALMS), desfasurata la Laguna Seca.

    Cat priveste echipa de piloti care va incerca sa dea marea lovitura la Le Mans, aceasta va fi alcatuita din Paul Gentilozzi (proprietarul lui Rocketsports Racing), Scott Pruett si Marc Goossens, primul urmand a conduce Jaguar-ul XKR GT2 si in sezonul din 2010 al ALMS (prima etapa la care va lua startul va fi cea de 12 ore de la Sebring).

    Vizualizari: 1789
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »