rss

Jaguar se arata interesat de ideea construirii unui coupe compact

  1. 18/09/2009
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar, Mick Mohan
    Vezi toate fotografiile (1)

    Zvonurile privind un coupe compact pe care Jaguar il va lansa pe piata ca rival pentru Audi A5 sau BMW Seria 3 Coupe se inmultesc, un reprezentant al companiei britanice fiind cel care a reaprins imaginatia fanilor marcii. 

    "X-Type nu va fi mereu aici si, pentru ca nu avem in plan un succesor pentru el, luam in calcul posibilitatea de a produce modele mai ieftine" a declarat Mick Mohan, liderul echipei de ingineri. "Personal, mi-ar placea foarte mult sa facem un coupe compact, un rival pentru Audi A5 sau BMW Seria 3 Coupe. Asemenea masini pot aduce un profit important, iar platforma noastra din aluminiu ar fi foarte potrivita pentru un astfel de model", a continuat oficialul Jaguar.

    Iar daca Mick Mohan a lasat sa se inteleaga ca sunt deschisi cu privire la coupe-ul compact, el a infirmat zvonurile despre un SUV Jaguar: "Nu ne caracterizeaza acest gen, dar tot ne raman de explorat multe alte directii". Un raspuns logic, pentru ca altfel Jaguar ar risca sa intre in competitie chiar cu Range Rover, compania sora.

    Vizualizari: 998