rss

Jaguar planuieste un coupe cu patru usi

  1. 30/09/2009
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar, Mercedes CLS, RD6, Xf, Xj
    Vezi toate fotografiile (1)

    Chiar ne intrebam, zilele acestea, cand va sosi vremea ca Jaguar sa propuna un coupe cu patru usi, gata sa le faca zile fripte nemtilor intr-un segment inaugurat cu multi ani in urma de Mercedes CLS.

    Ei bine, avem un rapuns (deocamdata) aproximativ – ceva de genul “in curand” –, si asta gratie unor zvonuri recente potrivit carora marca britanica lucreaza la un prototip derivat din conceptul RD6 (foto).

    Nu se stie inca daca noul proiect – cunoscut deocamdata sub numele “RD7” – va prelua trasaturile definitorii ale masinii din 2003 (posteriorul a la Volvo C30, absenta stalpilor “B”, usile cu deschidere in oglinda si “fata” cu patru faruri), insa ceva ne spune ca vom asista la dezvelirea unui vehicul cel putin la fel de apetisant pe cat sunt XF si noul XJ.

    RD7 se anunta o realizare de top si din punct de vedere tehnic, aceleasi surse de informare fiind convinse ca va fi construit pe arhitectura tehnica a sedanului de clasa mare XF. Fata de acesta va fi totusi ceva mai scurt si mai usor, astfel incat ne asteptam la un pachet dinamic si mai bine evidentiat.

    Avem totusi si o veste proasta: de primul test-drive ne mai despart vreo cinci ani...

    Vizualizari: 1407
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »