rss

S-a lansat noul Jaguar XJ in Romania

  1. 18/06/2010
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Jaguar, Xj
    Vezi toate fotografiile (1)

    Premium Auto, importator Jaguar Land Rover a lansat oficial in Romania, noul jaguar XJ. Evenimentul a fost organizat in cel mai mare showroom Jaguar din tara si a beneficiat de prezenta unui numar mare de invitati de marca din toate domeniile - oameni de afaceri, autoritati, celebritati si reprezentanti mass-media.

    Elegant, sportiv si sofisticat, noul Jaguar XJ aduce un spirit nou si indraznet printre automobilele de lux. El ofera un melanj atragator intre un design uimitor, o performanta care taie respiratia si o inginerie fara compromis.

    Bazandu-se pe succesul modelelor Jaguar XK si Jaguar XF, introducerea noului XJ este un reper pentru brand-ul Jaguar, proaspat revitalizat. Pozitionata ca limuzina reprezentativa a brand-ului Jaguar, XJ reprezinta extinderea catre o noua generatie de consumatori.


    Plafonul panoramic din sticla este parte integranta din designul noului Jaguar XJ, fapt ce permite ca masina sa aiba o linie mai joasa o forma aerodinamica eficienta, sporind in acelasi timp senzatia de luminozitate si spatiu la interior.
    Noul Jaguar XJ este disponibil in doua variante - cu ampatament standard si lung. Modelul cu ampatament lung dispune de un spatiu mai generos si mai rafinat pentru pasagerii din spate prin cei 125 de mm in plus, care ofera un confort suplimentar picioarelor.


    Habitaclul noului Jaguar XJ este in sine o minune, imbinand design-ul elegant, contemporan  cu confortul, luxul si inegalabilul stil sportiv Jaguar. Cromul si detaliile piano black creeaza un contrast atractiv cu pielea atent mestesugita si ornamentele din lemn.

    Pentru a completa design-ul habitaclului, producatorul ofera o varietate de culori, piele si finisaje interioare din lemn, nemaintalnite la alte masini. Motorizarile cu care este echipat noul Jaguar (3.0 l V6 diesel, 5.0 l V8 natural aspirat si 5.0 l V8 supraalimentat) si-au dovedit deja multitudinea de abilitati. Economia de carburant si emisii este extraordinara, noul XJ avand  un consum de 5.9 l/100km si emisii de CO2 de numai 184g/km.


    In cazul noului XJ, cunoscutele tehnologii dinamice Jaguar sunt duse la un alt nivel. Dotari precum suspensia pneumatica, Adaptive Dynamics, Active Differential Control si raspunsul prompt al servodirectiei ofera combinatia perfecta intre manevrabilitatea receptiva, dinamica, rafinata si  tinuta eleganta care se asteapta de la un Jaguar.
    La interior, tehnologiile noi, avansate le-au permis designerilor Jaguar sa creeze un ambient ridicat la rang de arta in comparatie cu habitaclul unei masini obisnuite. Astfel, instrumentele virtuale de 12.3 inci completeaza touch screen-ul Dual View de 8 inci care poate proiecta filme de pe DVD sau programe TV pentru pasager, in timp de soferul urmareste functiile masinii sau navigatia.


    Optiunile premium pentru sistemul surround includ varful de gama Bower&Wilkins 1200W, care se poate compara la calitatea sunetului cu cele mai bune sisteme home entertainment.
    Optiunile avansate de infotainment includ si sistemul de navigatie si audio bazate pe hard drive, precum si  conectivitate audio si video portabila.


    Deoarece la constructia lui s-a folosit caroseria din aluminiu inspirata de tehnologia aerospatiala, XJ este mai usor cu cel putin 150 de kg decat competitorii sai, ceea ce ii imbunatateste semnificativ performantele, manevrabilitatea si economia, furnizand totodata o putere crescuta, mai mult rafinament si siguranta.            
    Aceasta structura din aluminiu - cu 50% material reciclat – avand la baza o orientare “de o viata” catre design si inginerie, permite ca noul XJ sa-si minimizeze emisiile de carbon. Numai prin folosirea acesteia se evita 3 tone de emisii de CO2 per masina, in comparatie cu o caroserie facuta dintr-un aluminiu nou.


    Noul Jaguar XJ este disponibil in Romania si poate fi achizitionat la un pret incepand cu 65.000 Euro plus TVA.

    Vizualizari: 3866
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »