rss

Jaguar anunta XJL Supercharged Neiman Marcus Edition

 1. 07/10/2009
 2. Categoria: Jaguar
 3. Tags: Jaguar, limuzina de lux, V8, Xj, XJL Supercharged Neiman Marcus Edition
  Vezi toate fotografiile (1)

  Catalogul de Craciun al celor de la Neiman Marcus va contine din nou un Jaguar, al treilea din 1968 incoace. Vor fi produse doar 50 de unitati din editia speciala de XJL Supercharged, fiecare urmand sa coste 105.000 USD.

  “Facand parte din catalogul Neiman Marcus e o modalitate foarte buna de a lansa noul XJ” - a declarat un oficial Jaguar.

  Diferentele exterioare fata de un XJ normal constau in nuanta speciala de negru, botezata Celestial Black, jantele de 20 de toli si pragurile iluminate.
  La interior difera pielea ce acopera aproape tot habitaclul si capitonajele de lemn. De asemenea, fiecare model vandut prin Neiman Marcus va primi si o placuta numerotata de la 1 la 50.

  In rest “business as usual”, cum s-ar zice, pasagerii avand la dispozitie, printre altele, si un avansat sistem infotainment, cu touch screen de 8 inci, navigatie si un sistem audio Bowers & Wilkins cu 20 de incinte acustice, in total 1.200 wati!

  XJL Supercharged Neiman Marcus Edition foloseste un V8 de 5 litri, supraalimentat cu compresor si capabil de 510 CP. Puterea e transmisia rotilor din spate via o transmisie automata cu 6 rapoarte, ce poate fi controlata si cu ajutorul padelelor din spatele volanului.

  Vizualizari: 1381
  Skoda Octavia

  Skoda Octavia

  Pret: 7.500 EUR, An: 2013, Kilometri: 240.500 detalii »

  Toate anunturile »