rss

Jaguar XJ va aparea in noul videoclip al lui Jay-Z

  1. 03/12/2009
  2. Categoria: Jaguar
  3. Tags: Ferrari F430, Jaguar XJ, Jay-Z, Maybach Exelero, Pagani zonda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Cu o avere estimata la circa 150 de milioane de $, nu este de mirare ca Jay-Z adora sa fie inconjurat de masini luxoase, pasiune pe care o impartaseste inclusiv cu fanii videoclipurilor sale.

    In precedentele microproductii cinematografice, rapper-ul a fost surprins la volanul unora dintre cele mai ravnite supercar-uri – Pagani Zonda, Ferrari F430, chiar si Maybach Exelero –, dar acum a venit vremea sa se relaxeze in habitaclul noului Jaguar XJ.

    Sedanul de lux al marcii din Coventry nici macar nu este disponibil la vanzare in SUA, ceea ce inseamna ca atat Jay-Z, cat si Jaguar au numai de castigat de pe urma viitoarei productii video: primul se va mandri cu exclusivitatea masinii prezentate, iar britanicii se vor alege cu o reclama pe cinste.

    Nu stim inca daca masina va fi impopotonata cu jante de 26 de inch, zaruri cu blanita roz si/sau elemente de caroserie aurite, insa stim cum se numeste melodia careia ii este dedicat videoclipul: “On to the Next One”. Se refera oare la ce va fi dupa XJ?

    Vizualizari: 1976
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »