rss

Planurile Infiniti pentru viitorul apropiat

  1. 26/11/2010
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: infiniti g, infiniti m
    Vezi toate fotografiile (1)

    In viitorul apropiat, Infiniti planuieste sa ne atraga atentia cu o serie de modele noi, printre care se numara un nou coupe, un hatchback electric si o versiune M IPL.

    Primul pas va fi facut prin lansarea unui concept, care va fi expus la Salonul Auto de la Geneva, din martie 2011. Prototipul va prefigura noul coupe cu trei usi si tractiune fata, care va imparti platforma cu noul Mercedes A-Klasse.

    Mai mult decat atat, conform Autocar, in curand vom putea vedea urmatoarea generatie Infiniti G. Modelul este deja gata, dupa cum a declarat in insider al marcii premium Nissan, care a spus ca partea frontala a masinii va fi pusa in valoare de blocuri optice cu tehnologie LED.

    Noul Infiniti G va fi lansat la Salonul Auto de la Tokyo, in 2011, sau la Detroit Motor Show în 2012. Productia va incepe pe parcursul anului 2012.

    Revista britanica a mai dezvaluit ca Infiniti va produce un hatchback electric de lux, derivat din Nissan Leaf.

    Printre proiecte se mai numara si extinderea diviziei Infiniti Performance Line, prin dezvoltarea de modele si accesorii de inalta performanta sub acest sub-brand. Dupa lansarea G Coupe si Cabrio IPL, Infiniti va propune si o versiune M IPL.

    Vizualizari: 1200
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »