rss

Infiniti EX primeste noi echipari

  1. 08/06/2011
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: ex, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Infiniti EX este acum disponibil cu dotari mai bogate care includ, printre altele, platforma de navigatie si divertisment Connectiviti+ de la Infiniti si sistemul audio premium Bose®. Pe langa acestea, versiunile GT ale modelului EX37 pe benzina sau EX30d diesel sunt echipate acum cu jante de 19” in varianta standard.

    Se ofera echipari suplimentare si pentru versiunea GT Premium, cea mai dotata versiunea a gamei EX. Fiind deja echipate cu sistemul Connectiviti+ si sistemele de siguranta FCW - Forward Collision Warning (avertizarea in cazul unei coliziuni frontale) , LDP - Lane Departure Prevention (prevenirea depasirii benzii) si BSW - Blind Spot Warning (avertizarea cu privire la unghiul mort), modelele GT Premium dispun in dotarea standard si de o trapa vitrata actionata electric, de un sistem audio Bose® premium si de jante de 19”.

    Totodata, fiecare model din gama EX va fi disponibil in culoarea Malbec Black si cu vopsea rezistenta la zgarieturi (Scratch Shield), care a fost oferita pentru prima data pe sedanul M.  

    Preturile pentru cele mai noi modele EX incep de la  50.900 Euro, cu TVA inclus, pentru EX30d cu motor V6 diesel si un cuplu de 550 Nm. Cea mai scumpa versiune, EX37 GT Premium, ajunge la 61.275 Euro, cu TVA inclus.

    Vizualizari: 1842