rss

Infiniti: Noi informatii despre misteriorul hatchback

  1. 19/11/2010
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Essence, Hatchback, Infiniti
    Vezi toate fotografiile (1)

    Infiniti pregateste pentru Salonul Auto de la Geneva, ce va avea loc in martie 2011, un concept care va prefigura un viitor hatchback cu 3 usi, informeaza Autocar.

    Noul model va reprezenta elementul de baza in planul de extindere comerciala a brandului premium Nissan pe pietele din Europa. Dupa ultimele speculatii, autoturismul va avea o caroserie coupe in stilul Mercedes CLC.

    Versiunea de serie a hatchback-ului va fi prezentata publicului in toamna anului viitor, la Salonul Auto de la Frankfurt sau de la Tokyo.

    Acest model va fi raspunsul Nissan pentru Toyota, care a lansat in acest an Lexus CT, in segmentul C. Pe piata europeana, autoturismul va concura direct cu Audi A3 si BMW Seria 1.

    In ceea ce priveste designul, acesta va fi conceput de Centrul de Stil Paddington, din Marea Britanie. Cel mai probabil, masina va urma liniile stilistice ale conceptului Essence.

    Modelul va fi primul produs al colaborarii Renault-Daimler pentru ca va imprumuta platforma cu tractiune fata Mercedes A-Class, precum si motoarele pe benzina si diesel cu patru cilindri.

    Vizualizari: 1562