rss

Preview: Infiniti QX

  1. 11/09/2009
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Infiniti, Lexus LX, Nissan Patrol, QX56, Range Rover
    Vezi toate fotografiile (2)

    Cu aproape o saptamana in urma, auto.ro va informa ca urmasul celui mai mare SUV Infiniti, QX56, va fi prezentat la anul.

    Ei bine, acum avem si doua fotografii cu aceasta masina, care seamana destul de mult cu tot-terenul care va inlocui actuala generatie Nissan Patrol.

    De fapt, cele doua modele vor fi construite pe aceeasi platforma tehnica, cel al lui Infiniti urmand a juca rolul versiunii mai luxoase.

    Ca si design, noul QX aduce destul de mult cu un KIA Soul pantagruelic (mai putin partea frontala, care sigur va naste ceva controverse), ceea ce nu e tocmai rau daca stam sa ne gandim ca acest aspect ii confera un important look dinamic (lucru care, sa recunoastem, ii lipseste total actualului model).

    Infiniti intentioneaza sa faca din viitoarea nava-amiral a gamei SUV-urilor un adversar pe masura lui Range Rover si Lexus LX, fiecare dintre aceste masini fiind sensibil mai scumpe decat ea.

    Ca urmare, noul QX va fi burdusit cu tehnologii de ultima ora si gadget-uri atractive, in timp ce gama de motoare va propune cel putin o  versiune V8.

    Vizualizari: 1452