rss

Infiniti considera dezvoltarea unui model cu tractiune fata

  1. 26/01/2010
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: I30, Infiniti, Maxima, Nissan, primera
    Vezi toate fotografiile (1)

    In incercarea de a face din marca de lux a lui Nissan una disponibila cat mai multor clienti (cu bani), japonezii se gandesc la introducerea unui model de baza cu tractiune fata.

    Vestea a fost adusa de catre Larry Dominique, vice-presedintele Nissan North America, care a mai precizat ca majoritatea consumatorilor din acest segment nu sunt foarte interesati daca masina are tractiune fata sau spate.

    Interesant este insa si faptul ca nu ar fi pentru prima data cand Infiniti ar propune o masina cu o asemenea configuratie. La doi ani de la infiintarea sa, producatorul nipon a lansat modelul G20 – un sedan bazat arhitectura lui Nissan Primera –, pentru ca, ceva mai tarziu, sa-l introduca pe I30 (despre care se poate spune ca a fost un Nissan Maxima cu alte “haine”).

    Asadar, se poate spune ca Infiniti are destula experienta in domeniul masinilor cu tractiune fata; cat priveste eventualul succes al unui asemenea model, acelasi Larry Dominique puncteaza foarte bine: uitati-va la popularitatea unor autoturisme precum Acura TSX sau TL.

    Vizualizari: 1881
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »