rss

Infiniti M primeste un set de tehnologii noi

  1. 22/02/2010
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: infiniti m
    Vezi toate fotografiile (4)

    Una din cele mai recente tehnologii de la Infiniti, considerata a fi extrem de practica, este un nou sistem numit Blind Spot Intervention.

     

    Acesta este un sistem de avertizare care opreste masina in cazul in care poate ajunge in calea vehiculelor de pe benzile alaturate si va fi introdus pe noul Infiniti M. In principiu functioneaza ca un sistem de avertizare normal. Acesta detecteaza masinile aflate in unghiul mort si emite o avertizare. Daca, de exemplu, conducatorul auto scoate masina de pe traiectorie pentru a evita un accident, acest sistem de pe Infiniti M va roti volanul astfel incat masina sa fie adusa inapoi pe banda sa.

     

    Pachetul de tehnologii include si sistemul de cruise control inteligent (ICC, Intelligent Cruise Control) cu sistem de urmarire la viteza redusa (LSF, Low Speed Following), sistemul de avertizare cu privire la unghiul mort (BSW, Blind Spot Warning), pe langa sistemul de interventie, sistemul de asistenta la pastrarea distantei (DCA, Distance Control Asssist), sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni cu partea frontala (FCW, Forward Collision Warning), sistemul de avertizare la depasirea benzii (LDW, Lane Departure Warning ) si de prevenire a depasirii benzii (LDP, Lane Departure Prevention) si, pe langa toate acestea, ofera si sistemul de asistenta inteligenta la franare (IBA, Intelligent Brake Assist).

     

    Vizualizari: 1162
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »