rss

Infiniti M, dezvaluit inainte de termen

  1. 15/08/2009
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Essence, Infiniti, M, Nissan, Pebble Beach
    Vezi toate fotografiile (4)

    Noua generatie a sedanului de lux Infiniti si-a consumat debutul virtual in mijlocul evenimentelor celei de-a 59 editii a concursului de eleganta de la Pebble Beach, marcand o mica revolutie in cadrul marcii de lux Nissan, mai ales in ceea ce priveste designul.

    Inspirat la nivel stilistic de impresionantul concept Essence, al treilea “M” va fi primul vandut pe toate cele 32 de piete pe care japonezii au decis sa activeze.

    De la distanta, noul Infiniti M pare sa fi luat tot ce era mai bun de la Essence, designerii alterand tot acel amestec de linii organice si pliuri angulare astfel incat rezultatul sa se muleze cat mai bine pe scheletul unui sedan.

    Agresiv si alunecos, M impresioneaza prin aripile musculoase, bosajele reliefate si capota de motor bombastica, plafonul plonjat si capacul de portbagaj finalizat cu un eleron anuntand o limuzina ce nu doreste sa ia note mari doar la impresia artistica.

    Gama de motoare confirma: un agregat V6 – destul de probabil, cel de pe Nissan 370Z – va deschide balul in sectorul “benzinarelor”, deasupra sa urmand a se situa un V8 ce va dezvolta pe putin 400 CP; intre timp, europenii se vor putea interesa si de o versiune diesel, despre care Infinti s-a multumit sa spuna, deocamdata, ca va fi una foarte performanta.

    Modelul de lux japonez isi va consuma debutul “in carne si oase” ceva mai tarziu in acest an, startul vanzarilor fiind programat in debutul lui 2010.

    Vizualizari: 1414