rss

Infiniti G37 Sedan a primit cateva modificari estetice

  1. 02/12/2009
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: G37, G37 Sedan, Infiniti, Infiniti G37, Sedan
    Vezi toate fotografiile (4)

    Infiniti a dezvaluit in avanpremiera noua versiune a sedanului G37, care va fi prezentata in cadrul Salonului Auto de la Los Angeles. Modelul va fi lansat pe piata nord-americana in luna ianuarie 2010.

    Sedanul japonez a primit cateva modificari de ordin estetic, cea mai notabila regasindu-se la partea frontala, care a primit noi blocuri optice, o noua grila si un spoiler redesenat. Aditional, proiectoarele de ceata au fost repozitionate, gasindu-si acum loc in partea inferioara a barei de protectie, in timp ce la spate spoilerul a fost revizuit si integreaza o noua evacuare. Aspectul exterior este completat de un set de noi jante din aliaj de 17 inch care sunt imbracate cu pneuri P225/55 R17.

    La interior, a fost upgradat sistemul de navigatie, in timp ce instrumentarul si LCD-ul central din bord sunt iluminate acum in alb. In plus, consola centrala a fost redesenata pentru modelele care sunt echipate cu transmisie automata.

    Ca motorizare, Infiniti G37 Sedan 2010 dispune de acelasi V6 de 3,7 litri si 330 de cai-putere, care este conectat la o cutie de viteze cu 7 rapoarte sau, in cazul lui G37 Sport, la una manuala cu 6 trepte.

    Vizualizari: 1404