rss

Conceptul Nissan Land Glider ar putea intra in productie sub logo-ul Infiniti

  1. 20/10/2009
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: Nissan, Nissan Land Glider
    Vezi toate fotografiile (1)

    Ca regula, niciodata conceptele futuriste precum Land Glider nu apuca sa vada lumina zilei in versiune de productie. Totusi, exista si exceptii care confirma regula. Mai exact, Nissan analizeaza posibilitatea ca jucausa electrica cu doua locuri sa fie adusa in uzina.

    In plus, se pare ca producatorul auto va vinde acest model sub logo-ul Infiniti. Takashi Nakajima, directorul de design experimental Nissan, a declarat ca Land Glider ar putea fi o optiune pentru cei care cauta o alternativa la motocicleta sau la alt vehicul usor manevrabil intr-un oras aglomerat.

    Conceptul Land Glider, care se va arata la Salonul Auto de la Tokyo, va fi propulsat de doua motoare electrice, conectate la o baterie litiu-ion ascunsa sub podea, care se poate incarca wireless, fara a se conecta fizic la o priza specifica.

    Un aspect cel putin interesant este ca acest prototip se poate inclina, asemenea unei motociclete. Anumiti senzori analizeaza, in principal in functie de viteza, cat se poate inclina masina, in conditii de siguranta. Unghiul maxim este de 17 grade, oficialii Nissan declarand ca Land Glider poate vira brusc, aproape la orice viteza.

    Vizualizari: 1056
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »