rss

Infiniti a dezvaluit o editie speciala a lui FX

  1. 02/02/2010
  2. Categoria: Infiniti
  3. Tags: FX, FX50S, Infiniti, limited edition, SUV
    Vezi toate fotografiile (13)

    Atunci cand se pune problema promovarii unui produs premium, majoritatea fabricantilor auto par sa prefere aceeasi solutie: lansarea unei editii speciale.

    Este si cazul celor de la Infiniti, care ne fac cunostinta cu FX Limited Edition la nici un an de la lansarea celui mai mare si mai scump SUV comercializat pe piata europena.

    Ce trebuie stiut despre acest tot-teren vopsit intr-un alb botezat, pompos, “Moonlight”? In primul rand, faptul ca... nu trebuie sa accepti o asemenea culoare: FX Limited Edition este disponibil si intr-un negru “Obsidian”.

    In al doilea rand, faptul ca in jurul jantelor de 21 de inch “Turbine”, accentelor exterioare fumurii, habitaclului decorat cu piele scumpa, alcantara si fibra de carbon si sistemului audio Bose cu 11 incinte acustice se vor invarti toate discutiile legate de masina. Nu de alta, dar restul este “fumat” de aproape un an: ca orice FX, Limited Edition este propus in doua versiuni de motorizari – un V6 de 3,7 litri si 320 CP si un V8 de cinci litri si 390 CP –, ambele capabile sa furnizeze masinii performante de automobil cu veleitati sportive.

    Doar 100 de unitati FX Limited Edition vor fi produse, dintre care 18 sunt rezervate pietei din Marea Britanie. Daca nu ai apucat sa faci comanda pentru unul dintre modelele dedicate Europei Continentale (si nici nu te deranjeaza o masina cu volan pe dreapta), incheiem prin a-ti spune ca FX37S LE este propus la un pret de 55.855 de lire sterline, iar “fratele” sau FX50S LE la un pret de 62.035 de lire sterline.

    Vizualizari: 1776