rss

Honda a lansat la Geneva supercarul hibrid NSX

  1. 09/03/2012
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Cr-v, Honda, NSX
    Vezi toate fotografiile (8)

    Una dintre cele mai importante noutati pregatite de Honda pentru Salonul Auto de la Geneva a fost cu siguranta conceptul hibrid NSX. Supercarul a fost dezvaluit pentru prima data la Detroit, sub logo-ul Acura.

    Prototipul anunta un viitor model sportiv cu propulsie hibrida, a carui lansare oficiala pe piata va avea loc in anul 2015. Supercarul japonez masoara 433 cm in lungime, 190 cm in latime si 116 in inaltime, in timp ce ampatamentul este de 258 cm.

    Sistemul de propulsie este format dintr-un motor V6 VTEC aspirat natural, amplasat central, si doua unitati electrice, care ajuta la economisirea de combustibil.

    Citeste si Noul Honda Civic, disponibil in Romania incepand de la 14.490 euro fara TVA

    Noul Honda NSX beneficiaza de un sistem de tractiune integrala SH-AWD, acronim pentru Super Hybrid All Wheel Drive, care permite distribuirea optima a cuplului catre fiecare roata, obtinand astfel performante maxime. Puterea este transmisa prin intermediul unei cutii de viteze automate cu dublu ambreiaj.

    Constructorul auto a mai adus la Geneva conceptele CR-V European Prototype si EV-STER. SUV-ul va ajunge pe pietele europene in aceasta toamna.

     

    Sursa foto: Autoblog.it

    Vizualizari: 2461
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »