rss

Noua Honda Fit: detalii si poze oficiale

 1. 28/08/2009
 2. Categoria: Honda
 3. Tags: clasa mica, Fit, Honda, Honda fit, honda jazz
  Vezi toate fotografiile (10)

  Dupa ce au dezvaluit al treilea teaser cu Accord CrossTour, japonezii de la Honda au publicat si primele fotografii si detalii oficiale cu noua generatie a modelului de clasa mica Fit sau Jazz, titulatura sub care este comercializata in Europa.

  Noua Fit este oferita intr-o singura versiune de motorizare, si anume una cu 4 cilindri 1.5 i-VTEC, care este capabila sa dezvolte 117 CP la 6.600 rpm si 144 Nm de cuplu care este disponibil la 4.800 rpm. Cuplata la o cutie de viteze automata, Honda Fit consuma in regim urban 8,4 l/100 km, iar pe autostrada 6,7 l/100 km. In varianta cu transmisie manuala, modelul are un consum urban de 8,7 l/100 km, iar la drum lung 7,12 l/100 km.

  La capitolul siguranta, noua Fit dispune standard de ABS, airbag-uri frontale si laterale si de sistemul Vehicle Stability Assist (versiunea sistemului ESC de la Honda). La interior, Honda Fit ofera aer conditionat, geamuri electrice, oglinzi exterioare reglabile electric si inchidere centralizata.

  Nivelul de echipare Sport beneficiaza in plus de un sistem audio cu sase difuzoare (fata de patru ale versiunii de baza) si de sistem de navigatie cu comanda vocala, care dispune de un display de 6,5 inch. Din punct de vedere estetic, Fit Sport vine echipata cu un kit aerodinamic ce include extensii ale spoilerelor, praguri laterale si un eleron posterior montat deasupra lunetei, jante din aliaj, proiectoare de ceata, sistem inteligent de inchidere "KeyLess" si cruise-control.

   

  Vizualizari: 2280