rss

Honda va construi inca o fabrica in China

  1. 25/01/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: China, fabrica, Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Prin intermediul joint-venture-ului cu Dongfeng, Honda planuieste sa construiasca inca o uzina auto in China. Fabrica va fi conceputa astfel incat sa aiba un impact scazut asupra mediului, urmand a deveni operationala in a doua jumatate a anului 2012.

    Pentru a construi a doua uzina, constructorul auto va achizitiona un teren cu o suprafata de un milion de metri patrati, la circa patru kilometri distanra de fabrica deja existenta, in Wuhan, Provincia Hubei. Noua locatie va necesita o investitie initiala de 120 de milioane de euro.

    Fabrica va fi prima unitate de productie Honda care va genera o parte din energia utilizata pentru procesul de fabricatie cu ajutorul panourilor solare produse de Honda Soltec.

    Se estimeaza ca utilizarea energiei solare sa duca la reducerea emisiilor de dioxid de carbon cu circa 500 tone pe an. Noua fabrica va incerca sa diminueze semnificativ emisiile de dioxid de carbon si prin alte mijloace, cum ar fi utilizarea luminii naturale si a caldurii reziduale.

    Productia anuala se va ridica la 60.000 de unitati, compania preconizand o viitoare extindere a capacitatii de productie la 240.000 de unitati.

    Vizualizari: 1194
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »