rss

Honda, sponsor al Conferintei privind modificarile climaterice de la Copenhaga

  1. 08/12/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, Poluare
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda a devenit unul din cei patru sponsori auto ai Conferintei privind modificarile climaterice COP15, care are loc in Copenhaga in perioada 7 decembrie-18 decembrie 2009.

    Anuntul vine dupa ce Honda a reusit sa indeplineasca o serie de cerinte fundamentale privind mediul, cerinte stabilite de Ministerul de externe din Danemarca.

    Sponsorizarea Honda va consta in furnizarea, pe perioada celor doua saptamani ale summit-ului, a unei flote de noi autovehicule ecologice hibrid Honda Insight. FCX Clarity. Noul autovehicul Honda cu celula electrica, cu emisie zero de hidrogen va fi, de asemenea, prezentat la salonul COP15 - ‘Driving the Future’. Vehiculele vor fi utilizate pentru a transporta la conferinta delegatii, VIP-urile si jurnalistii.

    Conferinta este privita de publicul avizat drept una cruciala pentru istoria omenirii si a planetei. Exista deja un oarecare consens stabilit de oamenii de stiinta, conform caruia, daca depasim pragul de incalzire cu 2 grade Celsius, procesul schimbarilor climatice va deveni unul ireversibil.

    Vizualizari: 1215