rss

Honda prevede profit in noul an fiscal

  1. 05/02/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda Motor Co a depasit asteptarile pietei si, de fapt, a crescut chiar asteptarile anuale, dupa ce reducerea costurilor a impins profitul trimestrial la cel mai mare din ultimul an si jumatate. Honda anticipeaza continuarea cresterii in urmatorul an fiscal.

     

    Honda, producatorul auto numarul 2 in Japonia, a rezistat crizei financiare mai bine decat multi dintre concurentii sai. Afacerea profitabila si dominanta cu motociclete a amortizat lovitura cauzata de cererile scazute pentru autoturisme la nivel global in timpul crizei financiare.

     

    Un executiv Honda a spus ca, o data cu vanzarile de masini pe cale sa ajunga la 3,6 milioane de unitati anul fiscal viitor, Honda este de asteptat sa faca un profit operational de aproximativ 1,1 miliarde dolari pe trimestru. Intr-o conferinta de presa, vice-presedintele executiv Koichi Kondo a spus ca in aceste conditii, el vede "o oportunitate fundamentala pentru obtinerea unui profit operational in noul an fiscal in valoare de 100 de miliarde de yeni in fiecare trimestru." Kondo a adaugat ca acest lucru indica pentru intregul an fiscal care se va incheia in martie 2011 un profit operational de 400 miliarde yeni ( 4,39 miliarde dolari).

     

    Vizualizari: 950
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »