rss

Honda pregateste doua modele sport hibride

  1. 25/05/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: CR-Z Sports Hybrid, Hibrid, Honda, Kers, S2000
    Vezi toate fotografiile (1)

    Dupa ce proiectul NSX a fost anulat sau se afla in stand-by (inca nu se stie exact, japonezii dorind sa pastreze secretul), iar S2000 nu se va mai produce, Honda a ramas fara masini sport in gama. Nu va intristati deoarece constructorul nipon pregateste deja doua noi astfel de modele.

    Unul dintre acestea este CR-ZX si va fi, potrivit primelor informatii, un fel de versiune sportiva a lui Insight care va primi un tren de rulare hibrid ce va functiona in combinatie cu un motor cu injectie directa cu 4 cilindri de 2,5 litri. Cel de-al doilea model, botezat FF-S2000 de catre ziaristii de la revista japoneza Best Car, va fi in fapt succesorul lui S2000 si va folosi aparent un propulsor V6 de 3,5 litri si tractiune integrala, ceea ce inseamna ca va fi un competitor direct pentru Nissan GT-R.

    Se pare ca acest model va beneficia si de noua tehnologie KERS folosita de monoposturile din Formula 1. Sistemul KERS stocheaza energia produsa pe perioadele de franare intr-un rezervor si o eliberareaza pe perioadele de acceleratie conferind un plus de cativa zeci de cai-putere.

    Deocamdata, acestea sunt primele detalii disponibile, insa de indata ce vom intra in posesia unor noi informatii vi le vom impartasi.

    Vizualizari: 1396
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »