rss

Honda nu va incerca sa profite de situatia Toyota

  1. 03/02/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, pedale de acceleratie, Toyota
    Vezi toate fotografiile (1)

    Spre deosebire de principalii sai concurenti, Honda a decis sa nu exploateze clientii Toyota, care sunt in acest moment intr-o mare dilema, ca urmare a rechemarii masive. Recent, General Motors si Ford au anuntat ca ofera stimulente pentru proprietarii de Toyota pentru a schimba masinile cu probleme cu vehiculele lor.

     

    Honda a ales sa se abtina de la aceste tactici de vanzari, pentru ca "nu vor sa reactioneze intr-un mod agresiv, nici spre Toyota, nici spre clientii Toyota", dupa cum reiese dintr-o scrisoare emisa pentru dealerii Honda si Acura saptamana trecuta. John Mendel, vicepresedinte executiv al American Honda, de asemenea, a cerut distribuitorilor sa evite comentariile legate de acest subiect.

     

    Mendel a informat dealerii Honda ca, in cazul in care sunt intrebati despre aceasta problema, acestia ar trebui sa mentioneze ca vehiculele Honda nu sunt afectate de rechemare si ca nu se stie nimic de chestiuni similare in cazul vehiculelor Honda. El a mai subliniat ca, desi Honda foloseste piese de la acelasi furnizor (CTS) care a produs pedalele de acceleratie defecte, compania nu utilizeaza nici una din aceleasi componente pe care le are si Toyota.

    Decizia Honda de a se abtine de la incercarea de a atrage clientii Toyota este intr-adevar un gest nobil, mai ales in conditiile actuale ale industriei auto.

     

    Vizualizari: 1676