rss

Honda aduce la Chicago conceptul Skydeck Hybrid

  1. 29/01/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Concept car, Honda, Monovolum, MPV, Salonul auto de la chicago, skydeck concept
    Vezi toate fotografiile (4)

    Japonezii de la Honda vor aduce la Salonul Auto de la Chicago noul concept Skydeck Hybrid, pe care l-au dezvaluit in octombrie anul trecut, la Tokyo.

    Asemanator din punct de vedere optic cu versiunea de serie a hibridului cu 2+2 locuri CR-Z, revolutionarul monovolum cu sase locuri nu mai afiseaza acelasi aspect sportiv precum coupe-ul. In schimb, surprinde prin portierele cu deschidere verticala pentru pasagerii din fata si cele glisante pentru locurile posterioare.

    Geamurile au o nuanta de verde pentru a evidentia faptul ca Honda s-a gandit si la mediul inconjurator in momentul in care a conceput aceasta masina.

    Interiorul conceptului este minimalist, iar pentru a oferi mai mult spatiu, japonezii au montat bateria ce alimenteaza partile electrice ale vehiculului in centrul sasiului. Scaunele sunt foarte subtiri, dar extrem de confortabile potrivit declaratiilor celor de la Honda, iar accesul pe cel ­de-al treilea rand este facilitat de culisarea randului al doilea.

    Conceptul Honda Skydeck Hybrid dispune de un acoperis panoramic si de un set de jante in aceeasi culoare ca suprafata vitrata. Trenul de rulare hibrid, inspirat de modelul Insight, este compus dintr-un motor conventional pe benzina de 1.500 cmc si unul electric.

    Vizualizari: 1644