rss

Honda Trading Romania iti incarca rezervorul cu "o tona" de combustibil

  1. 20/11/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, Honda accord
    Vezi toate fotografiile (1)

    In iarna aceasta, cei care aleg un automobil Honda din oferta promotionala, pe langa calitatea traditionala, beneficiaza si de combustibil suficient pentru a traversa o mare parte din 2010.

    Campania de iarna lansata de Honda Trading Romania se desfasoara in perioada 20 Noiembrie 2009 - 31 Ianuarie 2010 si incearca sa surprinda consumatorii Honda cu o oferta extraordinara: la fiecare Accord achizitionat, Honda ofera vouchere de 4000 RON, (echivalentul a 1000 litri de combustibil, la un pret mediu de 4 RON/litru). De asemenea, orice alt model aflat in promotie in aceasta perioada vine insotit, la achizitionare, de vouchere valorice de 2000 RON (echivalentul a 500 de litri de combustibil, la un pret mediu de 4 RON/litru)*.

    Ovidiu Repanovici – Sales&Marketing Manager Honda Trading Romania declara: “Ideea ne-a venit in momentul in care care unul dintre clientii nostri a exclamat, complet impresionat de noul Honda Accord: <<Daca as avea o tona de combustibil, de maine nu as mai cobori din ea !>>. Ei bine, pentru ca suntem Honda, iar  sloganul nostru este „The Power of Dreams”, am decis sa o facem.”

    Voucherele oferite de Honda sunt valabile in toata reteaua Rompetrol si nu au limita de timp pentru consumare. Campania va fi prezenta in print si online si va fi sustinuta de o componenta de POS marketing la dealerii din principalele orase din tara.

    Vizualizari: 1505