rss

Honda Trading Romania comunica prin Social Media

  1. 05/02/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, honda cr-z, Honda Trading Romania
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda Trading Romania isi adapteaza strategia de comunicare la tendintele actuale pentru a fi mai aproape de publicul sau, asigurand o conexiune directa cu fanii marcii prin intermediul retelelor sociale FaceBook si Twitter.

    Comunicarea prin retelele sociale este un pas normal in strategia Honda Trading Romania, pentru a interactiona intens si transparent. Fanii pot comunica incepand de astazi cu Honda Trading Romania prin FaceBook (Honda Trading Romania) si Twitter (Hondatradingro), pot schimba impresii despre ultimele automobile lansate pe piata, ba mai mult, isi pot posta pe pagina oficiala a Honda Trading Romania propriile fotografii cu automobilul Honda pe care il detin. Minipaginile de conversatie au fost special create pentru incurajarea discutiilor legate de modele Honda prezente pe piata romaneasca.

    Florin Nita – PR&Sales Coordinator Honda Trading Romania: Paginile Honda Trading Romania pe Facebook si Twitter completeaza strategia noastra de comunicare online si arata preocuparea pentru relatia cu clientii nostri. Honda este un brand inovator, avangardist, ceea ce face ca prezenta noastra in retelele sociale sa fie absolut fireasca. Ne dorim sa avem alaturi de noi toti fanii marcii din Romania, pentru a impartasi experienta pe care Honda o reprezinta pentru fiecare dintre noi”.

    Pe pagina de Facebook a Honda se pot accesa albumele foto ale fiecarui model in parte, prezentarea integrata a campaniilor si ofertelor disponibile, si nu in ultimul rand stiri Honda la nivel mondial.

    Honda Trading Romania, parte a grupului Honda Trading, si-a inceput activitatea in septembrie 2006 si a livrat pana in momentul de fata peste 5.200 de autoturisme Honda pe piata autohtona.

    Fondata in 1948, compania Honda este in prezent liderul mondial in producerea echipamentelor motorizate, oferind o gama vasta de produse si tehnologii, cu o preocupare constanta fata de mediul inconjurator. Honda se straduieste sa fie in continuare o companie pe care societatea si-o doreste, respectand angajamentele fata de parteneri si impartaseste bucuria cu oamenii din toata lumea.

    Vizualizari: 1475
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »