rss

Honda CR-Z in Romania, din luna iunie

 1. 30/03/2010
 2. Categoria: Honda
 3. Tags: honda cr-z
  Vezi toate fotografiile (1)

  Honda CR-Z ajunge in showroom-urile din Romania in luna iunie anul acesta, iar pretul de pornire va fi de aproximativ 20.000 de euro, fara taxe.

   

  Honda CR-Z imbina sistemul hibrid cu o cutie de viteze manuala cu sase viteze, permitand conducatorului auto sa foloseascăa intreaga forta a vehiculului si in acelasi timp sa economiseasca benzina (5.0 l/100 km).. Combinand un motor eficient de 1.5 litri alimentat cu benzina si sistemul hibrid unic IMA creat de Honda, masina ofera astfel si un nivel scazut de emisii.

   

  Honda CR-Z a fost dotat cu sistemul 3-Mode Drive, ce permite soferului sa aleaga intre cele trei moduri de conducere (NORM, ECON si SPORT), care modifica raspunsul acceleratiei, al directiei, timpul de oprire al motorului la stationare, controlul climei si nivelul de asistenta oferit de sistemul IMA. Legat de modurile de conducere, Honda CR-Z poate circula in modul NORM, lucru ce prevede un echilibru intre performanta, economie si emisii reduse.

   

  In plus fata de functia Eco Assist, iluminarea indicatorului CR-Z este conectata la sistemul de condus cu 3 moduri. In modul NORM, vitezometrul are culoarea albastra, iar in momentul in care automobilul este condus economic, vitezometrul indica „verde”. In modul ECON vitezometrul este de asemenea luminat albastru (stralucind verde cand se conduce economic) dar si verde (apare si pictograma reprezentata de o floare verde eco, alaturi). Cand vitezometrul este “rosu” aceasta indica faptul ca CR-Z este condus in modul SPORT.

   

  Lansarea versiunii europene a hibridului coupe Honda CR-Z a avut loc la editia din acest an a Salonului Auto de la Geneva.

   

   

   

   

  Vizualizari: 2866
  Ford C-Max

  Ford C-Max

  Pret: 6.850 EUR, An: 2012, Kilometri: 168.850 detalii »

  Peugeot 308

  Peugeot 308

  Pret: 6.850 EUR, An: 2016, Kilometri: 181.500 detalii »

  Toate anunturile »