rss

Honda CR-Z Hybrid Sports Coupe: primele fotografii oficiale

  1. 30/09/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: CR-Z Sports Hybrid, Hibrid, Honda, honda cr-z
    Vezi toate fotografiile (17)

    Japonezii de la Honda au dat publicitatii in aceasta dimineata primele fotografii cu versiunea de productie a hibridului CR-Z, care va fi dezvaluit in premiera la Salonului Auto de la Tokyo.

    Cu toate ca afiseaza cateva detalii de concept, care amintesc de prototipul original prezentat in 2007, noua Honda CR-Z va fi lansata in aceasta forma pe piata nipona, in luna februarie 2010. Urmasul coupe-ului CR-X va ajunge si pe alte piete spre mijlocul aceluiasi an.

    Oficialii Honda nu au furnizat nici o informatie legata de viitoare motorizari ale lui CR-Z, insa se pare ca va dispune de un tren de rulare hibrid care va folosi un motor pe benzina de 1,5 litri (nu cel de 1,3 litri de pe Honda Insight) combinat cu unul electric mai puternic.

    Din punct de vedere estetic, designerii Honda au modificat partea frontala si cea posterioara a noului coupe sportiv, precum si profilul. Interiorul nu mai are nimic in comun cu conceptul din 2007, dar preia detalii mai ales de la Insight, dar si de la Civic si Jazz.

    Vizualizari: 1621
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »