rss

Brown GP vinde colectia BAR si Honda F1

  1. 15/06/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Brown GP, Formula 1, Honda f1, Ross Brown
    Vezi toate fotografiile (1)

    Succesul atrage invidia celor din jur si asta a aflat recent si Ross Brown. Cand britanicul a achizitionat Honda F1, proprietarii celorlalte echipe din Marele Circ au fost de acord ca nou-infiintata Brown GP sa primeasca banii din drepturile de televizare cuvenite japonezilor. Dar asta a fost inainte ca Brown GP sa castige 6 curse din 7.

    Problema a aparut in momentul in care FIA a declarat team-ul condus de fostul Director Tehnic al celor de la Ferrari ca o entitate noua, ce nu are nimic in comun cu Honda F1. A fost motivul de care aveau nevoie celelalte echipe pentru a contesta dreptul acestora asupra celor 20 de milioane pe care niponii i-ar fi primit din televizarea curselor de anul trecut. Iar pentru ca un rau nu vine niciodata singur, recent a cazut si posibilitatea unui parteneriat de sponsorizare intre Brown GP si compania Virgin.

    Pentru a acoperi o parte cat de mica din aceste pierderi, Ross Brown a decis sa scoata la vanzare colectia de masini BAR si Honda mostenita de la compania din Tara Soarelui Rasare. Monoposturile, pilotate de Jenson Button, Rubens Barichello si Jaques Villeneuve intre 2001 si 2006, vor fi scoase la vanzare in data de 25 iulie, la Silverstone Classic Race Meeting.

    Greu de astupat gaura din buget, avand in vedere ca un sasiu BAR din 2001 este evaluat la circa 8.250 euro. Pentru fanii cu si mai putina dare de mana, Brown GP ofera diverse accesorii la preturi, evident, mai mici.

    Vizualizari: 1117