rss

Honda Odyssey Concept a fost prezentat la Chicago (cu galerie foto)

  1. 11/02/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Chicago, Concept, Honda, Odyssey
    Vezi toate fotografiile (15)

    Salonul Auto de la Chicago devine tot mai interesant, pe masura ce contructorii auto prezenti la eveniment isi prezinta ultimele creatii. De exemplu, Honda a adus conceptul Odyssey, o declaratie despre cum va arata cea de-a parta generatie a acestui model.

    Mai lat si cu garda la sol micsorata fata de Odyssey-ul aflat acum in productie (Shuttle in Europa), conceptul de la Chicago vine cu o aerodinamica si un tren de rulare astfel gandite incat sa ajute la scaderea consumului de combustibil.

    "Odyssey si-a creat reputatia oferind familiilor care il achizitionau exact ce-si doreau mai mult de la un minivan: functionalitate sporita, siguranta si un consum redus. Apoi au contat foarte mult dinamica si usurinta cu care se conduce. Urmatoarea generatie va duce toate aceste calitati la un nivel superior, aducand totodata un plus de stil si personalitate", a spus Vicki Poponi, vice presedinte asistent Honda America.

    Honda Odyssey este cel mai vandut minivan din Statele Unite, cu 135.493 unitati vandute in 2008 si 100.133 in 2009, va primi un suflu proaspat in aceasta toamna, cand va fi lansata versiunea de serie a celei de-a patra generatii.

    Vizualizari: 1594
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »