rss

Honda Jazz Facelift: detalii si imagini oficiale

  1. 02/12/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: facelift, honda jazz,
    Vezi toate fotografiile (4)

    Detaliile cu privire la supermini-ul Honda Jazz Facelift au fost de curand dezvaluite. Honda a facut unele revizuiri minime de styling si cateva schimbari mecanice.

     

    Plansa de bord a primit accente cromate, iar echiparile superioare sunt oferite cu optiunea scaunelor imbracate in piele. Honda nu a schimbat gama de motoare de baza pe benzina de 1,2 şi1,4 litri, dar ambele propulsoare au fost optimizate astfel incat sa aiba reduceri minore ale nivelului emisiilor de CO2 si sa obtina un consum mai redus de combustibil.

     

    Motorul de 1.4 litri cuplat la transmisia manuala emite 126g CO2/km, in timp ce propulsorul de 1.2 litri are emisii de CO2 de 123g/km. Modelul hibrid imparte acelasi tren de rulare cu Insight si ofera o economie de combustibil combinat de 4,5l/100km si emisii de CO2 de 104 g/km.

     

    Mai mult, Honda a adaugat opţiunea FPC care a fost prezenta pe prima generatie Jazz. Transmisia este standard pe hibrid si este o optiune pentru modelul standard benzina 1.4.

     

    Honda a facut, de asemenea, mai multe schimbari la nivel mecanic, inclusiv setarile pentru noua suspensie care ar trebui sa “sporeasca confortul de rulare si sa imbunatateasca manevrabilitatea.".

    Vizualizari: 1611