rss

Fabrica de zvonuri: Honda Insight va primi un facelift inainte de vreme?

  1. 25/07/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Hibrid, Honda, Insight, motor electric
    Vezi toate fotografiile (1)

    Se aude ca Honda pregateste deja un facelift pentru Insight, dupa ce Toyota Prius s-a dovedit a fi mai bun atat in ceea ce priveste consumul, cat si in privinta confortului.

    Diferenta de consum este foarte mica - 4,3 litri vs 4,4 litri -, dar Prius ofera un spatiu interior demn de orice compacta mai “rasarita”, in timp ce Insight ofera loc mai degraba la nivelul clasei mici.
    Mai mult, hibridul Honda a fost criticat si datorita suspensiilor mult prea tari, exact in America, unde niponii vor sa vanda cele mai multe exemplare. Si, nu in ultimul rand, nici performantele nu sunt stralucitoare - spun tot yankeii.

    Drept urmare, Honda se straduieste sa reduca consumul, suspensiile vor fi revizuite si ele, respectiv caroseria va fi mai bine izolata fonic, ceea ce va creste simtitor confortul pe distante lungi.

    Nu se stie cand va fi lansata noua versiune, dar se zvoneste ca producatorul japonez a luat foarte in serios criticile cumparatorilor, deci Insight facelift ar putea aparea in mai putin de un an.

    Vizualizari: 1231