rss

Oferta speciala Honda CR-V

  1. 15/10/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda Trading Romania continua seria de oferte speciale lansand noua campanie de iarna, ce se desfasoara pana la data de 31 decembrie 2010.

    Acum, la achizitionarea oricarui model CR-V, Honda iti ofera, pe langa tehnologiile de ultima ora, eleganta si confort, intretinere gratuita timp de 3 ani sau 60.000 km, impreuna cu un set de anvelope de iarna Continental (in limita stocului disponibil).

    In plus, anul acesta, noul Honda CR-V se remarca prin disponibilitatea editiilor speciale Elegance Lifestyle si Executive Safety (pachetul Lifestyle contine tapiterie scaune piele/Alcantara, scaune incalzite, senzori de parcare, jante 18”; pachetul Safety contine pilot automat adaptiv (ACC), sistem de prevenire a coliziunilor (CMBS) si faruri xenon (HID) adaptive (AFS) ).

    Modelul Honda CR-V raspunde prompt si cu usurinta comenzilor soferului si poate aborda toate tipurile de drum, fie ca vorbim de utilizarea zilnica urbana sau de excursiile in natura.
    Cei  care vor sa se bucure din plin de vacantele de iarna la munte au acum oportunitatea sa profite de noua oferta Honda.

    Modelele din gama CR-V sunt disponibile cu livrare imediata, iar Honda ofera acum un avantaj client incepand cu 2000 Euro TVA inclus.

    Vizualizari: 2842