rss

Honda CR-V Facelift, dezvaluit

  1. 11/09/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, honda cr-v
    Vezi toate fotografiile (6)

    Honda a dezvaluit oficial imagini cu noul CR-V, popularul SUV al companiei. Masina vine cu un look reimprospatat, precum si cu un nou motor.

    Propulsorul, “un diesel mai curat si mai puternic de 2,2 litri”, dupa spusele Honda, este un i-DTEC care se regaseste si pe actualul Accord. Acesta dispune de o putere de 148 de cai, ceea ce inseamna o crestere de 10 CP fata de precedentul propulsor. Cuplum maxim este de asemenea imbunatatit si ajunge la 350 Nm. Noua SUV CR-V va pune la dispozitia clientilor si posibilitatea alegerii unei noi cutii automate.

    Update-urile la nivel de design includ noi bare de protectie fata si spate, un calandru redesenat si oportunitatea de a alege intre jante de 17 sau 18 inch, deopotriva din aliaj. Iar pe langa paleta de culori disponibila pentru caroserie, noul Honda CR-V aduce noi nuante: Alabaster Silver, Premium White Pearl, si Urban Titanium.

    Acum, SUV-ul dispune de o gama intreaga de echipamente, indiferent daca alegi nivelul de echipare entry-level, SE. Astfel, in versiunea standard primesti oglinzi incalzite, jante din aliaj de 17 inch, in timp ce pentru CR-V ES clientii se aleg cu jante din aliaj de 18 inch, port USB, oglinzi pliabile electric, precum si tapiterie din piele Alcantara.

    La un nivel mai sus, ajungem la echiparea EX, care vine cu faruri xenon, bare de protectie, plafon din sticla si senzori de ploaie.

    Desi Honda CR-V va fi lansat oficial la Frankfurt, nu va asteptati sa aflati informatii complete privind datele tehnice si tarifare. Constructorul auto va anunta aceste detalii mai tarziu, acest an.

    Vizualizari: 1432