rss

Honda a publicat primul teaser cu noua generatie Civic

  1. 14/12/2010
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Civic, Honda
    Vezi toate fotografiile (1)

    Honda va prezenta in mai putin de o luna noul Civic, model ce a ajuns la a noua generatie. Pentru a ne putea face o idee asupra designului futurist si agresiv ce urmeaza a fi imprimat pe viitorul model, constructorul auto a publicat prima schita oficiala.

    Partea frontala este un melange intre actuala generatie si CR-Z, pastrand totodata linia consacrata de semiluna, si infatiseaza un autoturism mai sportiv ca niciodata. Teaserul alaturat dezvaluie un model hatchback cu trei usi, desi este de asteptat ca Honda sa propuna si o versiune cu cinci usi.

    In privinta gamei de motorizari nu se cunosc detalii, insa nu ar trebui sa ne surprinda daca propulsoarele vor promite un consum redus si mai multa grija fata de mediul inconjurator. Totodata, Honda ar putea propune chiar o transmisie automata cu dublu ambreiaj.

    Dupa cum a anunta constructorul, versiunea de productie a celei de-a 9-a generatii Civic va fi pusa in vanzare in primavara anului 2011.

    Noul Civic va fi dezvaluit la Salonul Auto de la Detroit (10-23 ianuarie 2011) sub forma unui concept, unui model de preserie.

    Vizualizari: 1873
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »