rss

Honda Accord facelift vine la Geneva

  1. 27/01/2011
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: facelift, Geneva, Honda accord
    Vezi toate fotografiile (3)

    Honda va lansa la Salonul Auto de la Geneva modelul Accord, care a fost supus unui facelift ce aduce modificari minore la interior, pentru un plus de confort, si un consum redus.

    Generatia actuala, aflata la vanzare din anul 2008, a primit o noua grila fata cu accente cromate, blocurile optice au fost reimprospatate si beneficiaza de faruri bi-Xenon cu tehnologie Active Cornering Lights.

    Totodata, au fost adaugate noi nuante ale caroseriei: Alabaster Silver, Graphite Lustre şi Celestial Blue Pearl. Habitaclul vine cu noi materiale pentru scaune si panourile portierelor. Schimbarile majore sunt rezervate numai pentru versiunea Type-S, care primeste tapiterie mixta: piele si material, insertii metalice la nivelul franei de mana.

    Honda Accord facelift este pus in miscare de acelasi motor diesel i-DTEC, care dezvolta 150 CP si un cuplu de 350 Nm, dar care, acum, se supune normelor de poluare Euro5. In urma modificarilor la care a fost supus propulsorul, nivelul emisiilor CO2 au scazut cu 9 g/km, in combinatie cu transmisia manuala, si 11 g/km, pentru varianta cu transmisie automata.

    Debutul pe pietele europene va avea loc incepand cu luna aprilie a acestui an.

    Vizualizari: 2097