rss

Honda ne dezvaluie interiorul lui Accord CrossTour (cu video)

  1. 07/10/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: accord crosstour, Honda, honda accord crosstour, interior

Honda a dat publicitatii astazi primele fotografii cu interiorul noului model Accord CrossTour, care sunt insotite si de un scurt filmulet de prezentare. Crossover-ul nipon va fi lansat pe piata nord-americana in luna noiembrie.

Daca parerile vizavi de aspectul exterior al masinii nu au fost dintre cele mai bune, sansele ca astfel de reactii legate de habitaclu sunt extrem de mici deoarece, cu exceptia volanului, este identic cu cel de pe sedanul Accord.

Nu stim daca interiorul lui Accord CrossTour este mai spatios sau mai practic comparativ cu modelul pe care se bazeaza, dar stim ca dispune de un spatiu de depozitare cu o adancime de 8 inch amplasat sub podea care se acceseaza printr-o trapa glisanta.

In schimb, niponii au anuntat ca in momentul lansarii, noul Accord CrossTour va fi echipat cu un motor V6 de 3,5 litri si cu sistem de tractiune integrala. Honda nu a dezvaluit cifrele legate de performantele acestui propulsor, insa pe sedanul Accord acesta dezvolta 271 CP la 6.200 rpm si 344 Nm de cuplu, oferit la 5.000 rpm.

Vizualizari: 2133