rss

Honda contracareaza criticile, lansand noi imagini Accord Crosstour

  1. 07/09/2009
  2. Categoria: Honda
  3. Tags: Honda, honda accord crosstour
    Vezi toate fotografiile (4)

    Daca luam in considerare reactiile forumistilor si a diversilor cititori online din aceasta lume intinsa a Internetului, noul Accord Crosstour nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Sa-si fi setat ei asteptari prea mari, iar de aici dezamagirea?!

    Oricum ar fi, Honda nu a stat cu mainile in san si a lansat o noua serie de imagini ale modelului, suprins din alte unghiuri. Pornind de la premiza ca poate primele fotografii nu au fost cele mai reusite sau poate pur si simplu nu au pus in evidenta noul Accord Crosstour, compania a decis sa arate lumii intregi ca se insala.

    De data aceasta putem analiza noul crossover in cinci usi din diverse unghiuri, ba chiar intr-un cadru natural de drum. Va lasam pe voi sa decideti daca Honda a reusit sa schimbe datele problemei.

    Va reamintim ca la nivel tehnic banuim ca gama de propulsoare va include motorul de 2.4 litri si 177 de cai putere, un V6 de 3.5 litri si 271 de cai putere, dar si motorul de 2.3 litri supraalimentat care dezvolta 240 de cai putere.

    Vizualizari: 2484