rss

Ranger Wildtrack, noul pick-up Ford

  1. 08/03/2011
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: Ford, Pick-up, Ranger Wildtrack
    Vezi toate fotografiile (7)

    Noul pick-up pregatit de Ford pentru pietele europene se numeste Ranger Wildtrtack. Acesta va fi comercializat in 180 de tari, cu exceptia Statelor Unite unde exista deja un model similar, F150.

    Ranger Wildtrtack este construit pe platforma Mazda BT-50 si va fi disponibil cu unitatile TDCi de 2,2 litri, cu o putere de 150  cai si de 3,2 litri, care dezvolta 200 CP. Ambele motoare sunt combinate la o transmisie automata cu sase trepte. Tractiunea poate fi atat 4 × 2 cat si integrala.

    Noul pick-up dispune de o serie de echipari ce ii permit sa faca fata celor mai grele pante. Modelul beneficiaza de sistemul Grad Logic Control care actioneaza asupra franelor atunci cand are loc o coborare deosebit de abrupta. In plus, sunt oferite o serie de sisteme de siguranta cum ar fi airbaguri frontale, laterale, fata, ABS, ESP si centuri de siguranta in trei puncte.

    Ford Ranger Wildtrtack poate avea o incarcatura de 3.350 de kg si poata tracta alte 1.333 de kg. Modelul poate traversa pante de pana la 80 cm.

    Vizualizari: 2333