rss

Noul Ford B-MAX va debuta la Geneva

  1. 08/06/2011
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: B-Max, Ford, Geneva
    Vezi toate fotografiile (1)

    Noul Ford B-MAX, in versiunea de serie, va fi lansat in mod oficial abia in 2012, la Salonul Auto de la Geneva, si nu la Frankfurt, cum se anticipase initial. Pentru toamna acestui an, americanii pregatesc o alta “surpriza”.

    Conceptul care anticipeaza modelul a fost prezentat anul acesta, tot la Geneva. Autoturismul urmeaza a fi construit exclusiv la uzina constructorului american din Romania si va beneficia de noul motor de 1.0 litri EcoBoost in trei cilindri, cel mai mic propulsor dezvoltat pana in prezent de producatorul auto.

    Referitor la noua unitate, Ford a preferat sa tine sub lacat performantele, multumindu-se sa declare ca va oferi putere si cuplu similare sau chiar mai bune decat majoritatea motoarelor pe benzina de 1.6 litri cu aspiratie normala. Asadar, puterea s-ar putea situa in jurul valorii de  90-100 CP.

    Revenind la “surpriza” anuntata de Ford, cu siguranta nu va fi vorba de noua generatie Mondeo, nici noul Kuga, derivat din conceptul Vertrek, acesta urmand a fi lansat in ianuarie 2012, la Salonul Auto de la Detroit.

    Misterioasa aparitie de la Frankfurt ar putea fi viitorul Capri, sub forma de prototip, model ce va concura cu nume precum Volkswagen Scirocco si Opel Astra GTC.

    Vizualizari: 2494
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »