rss

Ford va lansa primele hibride si masini electrice pentru Europa in 2013

  1. 05/10/2010
  2. Categoria: Ford
  3. Tags: electric,, Ford, , Hibrid
    Vezi toate fotografiile (1)

    Primele modele hibride si electrice Ford pentru Europa vor fi construite la uzina Ford din Valencia, in Spania. Se vor produce asadar doua versiuni hibride bazate pe Ford C-MAX, un vehicul hibrid-electric (HEV) si un vehicul hibrid plug-in electric (PHEV). Vehiculele vor fi disponibile in Europa in 2013.

     

    Valencia este singura sursa europeana pentru toate versiunile noului Ford C-MAX şi Grand C-MAX, cu o gama de motoare noi extrem de eficiente - Ford EcoBoost pe benzina si dieselul Duratorq TDCi. Fabrica din Valencia, de asemenea, va produce versiunea cu sapte locuri a lui C-MAX pentru a o exporta in America de Nord de la sfarsitul anului 2011.

     

    "Derivatele hibrid-electrice si plug-in hibrid electrice ale noului Ford C-MAX sunt o veste minunata pentru fabrica din Valencia, pentru Spania si pentru clientii Ford din Europa", a spus John Fleming, presedinte si CEO Ford Europa.

     

    Planul global Ford pentru vehicule electrice

     

    Strategia Ford de electrificare implica trei tipuri de vehicule electrificate : hibrid-electrice, complet electrice si plug-in hibrid-electrice, pentru a oferi consumatorilor imbunatatiri semnificative in economia de combustibil si reducerea emisiilor de CO2, fara a compromite experienta conducerii.

     

    Strategia Ford de electrificare va livra o serie de vehicule electrificate pe piata pana in 2012, inclusiv:

    - Ford Transit Connect electric in 2011

    - Ford Focus Electric in 2012

    - Doua noi generatii de vehicule hibrid-electrice in 2013

    - un plug-in hibrid in 2013

     

    Aceasta strategie va oferi autovehicule electrificate pe o multitudine de piete auto odata cu cea mai larga gama de solutii tehnologice - in locul unui singur vehicul sau tehnologie - pentru a imbunatati economia de combustibil si reducerea emisiilor de CO2 pentru clientii din intreaga lume.

    Vizualizari: 2279
    Peugeot 308

    Peugeot 308

    Pret: 8.500 EUR, An: 2016, Kilometri: 203.500 detalii »

    Toate anunturile »